Dzisiaj jest czw mar 20, 2025 8:45 pm

Kompleksowa pomoc zdalna (55 zł/mc w cyklu rocznym) - 660 zł

Często zadawane pytania
  • Autor
  • Wiadomość

Pyxis

Site Admin

Kompleksowa pomoc zdalna (55 zł/mc w cyklu rocznym) - 660 zł

Postwt sty 21, 2025 1:52 am

Zdecydowałem się w końcu wprowadzić usługę Kompleksowej pomocy zdalnej dla użytkowników Pyxisa.
Każdy kto próbował się ze mną przez te lata kontaktować wie, że nie jest to trudne. Nie odcinam się od pomocy klientom. Ostatnimi czasy jednak tych porad robi się sporo, bo dokładają nam co raz to nowe obowiązki, a nie każdy ma czas, żeby się tym zajmować na bieżąco. Ja to doskonale rozumiem, więc oferując swoją wiedze oszczędzam niejednokrotnie sporo Waszego czasu. Teraz możecie ten czas formalnie kupić dla siebie i nie mieć "moralnego kaca", że "zawracacie mi głowę kolejny raz".
Pojawia się problem - opisujecie go, a ja pomagam go rozwiązać.

Koszt takiej usługi w formie abonamentu to 55 zł/mc płatne w cyklu rocznym a więc 660 zł/rok.

Co za to otrzymujesz:

- Pomoc we wszelkich sprawach technicznych związanych z programem Pyxis wliczając w to asystę przy raportowaniu do PIT i SIDUSIS.

- Szybki kontakt w razie problemów technicznych - podajesz numer telefonu który odpowiednio oznaczam i z którego będę odbierał połączenia w dni robocze w godzinach 10:00-22:00 lub oddzwonię do Ciebie w czasie max do 4h od próby kontaktu ze mną

- Wizyty zdalne poprzez aplikację AnyDesk i pomoc w rozwiązaniu problemu.

- Opcja umówienia wizyty zdalnej w oknie serwisowym (godziny wieczorne, dzień wolny od pracy)
Piotr Szkut - PYXIS

Markus

Re: Kompleksowa pomoc zdalna (55 zł/mc w cyklu rocznym) - 66

Postpt sty 24, 2025 9:25 pm

Super sprawa tylko obawiam się, że jak ludzie wezmą to na poważnie to tez możesz nie sprostać :), więc trzymam za słowo :D, może dzięki temu jednak będziesz miał czas, bo część ludzi zacznie samodzielnie myśleć hehe, a część zapłaci za Twoje myślenie. Pozdrawiam
P.S. jeszcze jedno jak klienci mają odróżnić problem z programem od problemu z konfiguracją hmm, np testy wdrażanych wersji oprogramowania, które czasem mają błędy.

Pyxis

Site Admin

Postpt sty 24, 2025 10:28 pm

Proste rozwiazanie: Jak uznam, ze mam za duzo klientow na taka usluge i nie podolam wiekszej ilosci, to przestane sprzedawac ja kolejnym.
Klienci zglaszaja problem a juz moja robota jest znalezc zrodlo problemu.
Piotr Szkut - PYXIS

rzirzi

Postndz lut 02, 2025 10:07 am

Moim zdaniem powinien być po prostu abonament roczny na aktualizacje. Kupujesz - możesz aktualizować program przez rok. Nie kupujesz - nie możesz go zaktualizować. Jak nie kupujesz abonamentu co roku - musisz zakupić upgrade, jeżeli chcesz zaktualizować. Proste, skuteczne, uczciwe...

Pyxis

Site Admin

Postndz lut 02, 2025 2:16 pm

Nie lubie zmieniac zasad podczas gry.
To jest jako dodatkowa opcja i jesli ktos potrzebuje takiej opieki, to kupi, a jesli uwaza ze nie, to zostaje jak bylo, tylko mocno "faworyzowani" sa klienci ktorzy taka pomoc wykupili. To naturalne i uczciew IMHO.
Piotr Szkut - PYXIS

Wróć do Pyxis5 SQL FAQ